22 September, 2007

23 sept.

Nii eile oli ülilahe päev. käisime Ohio State mängul ja see oli täiega lahe.lisasin mõned pildid ka viimasesse kausta sellest. paar tükki võtsin aga aku oli ka suht tühi ja ei old aega pildistada, pidime hüppama ja karjuma ikkagi. meie tiim võitis 58-7 ülilahe oli´. kütsime Chicago tiimi täiega. meie tiim on mingi usa üks parimaid. päris lahe oli. peale seda tulime koju ja siis läksime Krista ja mingite ta sõprdega niisama ringi tsillima ja siis mingi kell 12 jõudsin koju. mm täna käisime ratsutamas Sanne ja Bethiga. ülilahe oli, pole ammu teind seda asja. alla ei lennand ega midagi. siis peale seda koristasiem maja Sannega ja see ongi kõik. nüüd hakkan kodutöid tegema ja see on kõik. nv läbi ja homme jälle kool. aga homme lähen Kathryniga softballi trenni vb hakkan trennis käima seal. softball on siis nagu pesapall aga suurema palliga mingi tüdrukute mäng. aga kaugelt visatakse pall ikka jne. suht lahe eks näis. ja järgmine nv on Coffmani kooli homecoming ja ma lähen ühe poisi Nickinga sellele ka vb. eks näis. aga okei praegu kõik tsau!

22.sept

sorri et pole ammu kirjutanud, pole lihtsalt aega olnud ja midagi erilist pole toimunud ka. ainult see et pankrotis olen kuigi pole raisand midagi eriti. ja siis et kavatsen vist softpalli tiimiga ühineda esmaspäevsl.see on nagu pesapall ainult tüdrukute ala ja suurema paliga et siis kui kaugelt pall visatakse siis ika pihta saaks. nädala sees ei teinud midagi erilist lihtsat kool, kodu jne. eile ehk siis reedel käisime ühe tüdruku kristaga Scioto ja Coffman jalkamängul. need on kaks teist dublini keskkooli. päris lahe oli, enda omale ei läinud sest see oli mingi tunni kaugusel. siis peale seda läksime krista juurde ja jäin sinna ööseks. täna lähen Ohio State University jalkamängule. see on nagu mingi ülisuur teema mingi ülisuurel staadionil nagu kohe proffesionaalsed osariikide tiimid mängivad.ehk siis meie osariik mingi muuga. ja piletid maksid eestirahas mingi 800.- tükk ja paul tegi välja nii et hull lahe.ja siis õhtul vb ühe poisi sünnipäevale aga pole kindel veel. homme lähen ratsutama koos Bethi ja Sannega. praeguseks kõik siis., Tsau!

15 September, 2007

16.september

Nii eile olime mingi rahvaga Katie juures ja vaatasime ta suures kodukinos Ohio state jalkamängu. peale seda läksime Delawere mingi festivalile ja siis olime seal veits aega, suht lahe oli. siis saime KAtie õega kokku ja läksime Steak&Shake sööma. siis läksime Katie juurde ja olin öösel seal. rääkisime KAtiega mingi 3-ni öösel ja siis magasime jõhkralt kaua. siis tulin koju ja tegin enda kodutööd ja siis sõime õhtust ja läksime Pauliga välja ja pidin ostma mingi raamatu enda kooli jaoks ja varsti pean seda hakkama lugema. ja siis nüüd varsti lähen magama ja homme ei tea veel mis teen. Tsau siis praeguseks!

14 sept.

Nii, sorri et pole vahepeal kirjutanud lihtsalt ei viitsi igap'evast m]ttetut staffi kirjutada. mm [ks poiss Nick kutsus mind Homecomingule mis on siis nagu kooli ball.aga jah ma ei tea kas ma tahan minna enam [ldse sinna. ja siis t'na oli [he t[druku Megani s[nnip'ev nii et me l'ksime k]ik v'lja s;;ma mingisse uhkesse restorani ja siis peale seda l'ksime [hele jalkam'ngule. pluss meie jalkam'ngijad v]itsid enda m'ngu 56:0 mis on nagu [lihea arvestades et tavalised skoorid on nagu 14:7 jne :D aga jah meie jalkam'ngijad on head aga mai saaand nende m'ngule minna sest et see oli mingi tunni kaugusel dublinist. ja t'na pidime koolist ostma mingi pusa ka mille peal oli kirjas dublin jerome. mai tea miks aga pidime ostma. ja koolis sain osasid uusi s]pru ka juurde. nii et jah suht lahe p'ev. homme l'heme t[drukutega Delawere linna seal on mingi festival ja mingi l]bustuspark, sis me l'hme sinna ja laup l'hen Katiega kirikusse :D praeguseks k]ik siis. tsau!

11 September, 2007

10sept.

Nii täna oli ülilahe päev. koolis oli suht lahe ja peale kooli Natalee võttis mu peale, ta oli Katiga ja siis läksime võtsime Nicki peale..üks poiss teisest koolist, 15 aastane, suht lühike aga hästi armas ja sõbralik poiss. siis läksime kõik koos Starbucksi ja rääkisime ja sõime ja hullult naersime, päris naljakas oli. siis läksime Targetisse ja Kohl`i, mis on siis mingid odavad poed ja kust keegi riideid ei osta aga Natalee ütles et kuna ma nüüd ameeriklane olen siis ma pean neid kohti teadma, missest et sinna kunagi shoppama ei lähe. Peale seda läksime Nicki juurde, tal oli üliarmas ema ja kodu üldse, siuke väike maja ja siis tsillisime seal .suht lahe oli. siis lõpuks me läksime ära ja Nick jäi koju. läksime Mingisse autopesulasse ja tegime Natalee autol suurpuhastuse, tõmbasime tolmuimejaga ja puha.siis tulin koju, tegin TOOONNNIDE kaupa kodutööd, mida oli niii suppperpalju ja siis sõime õhtusöögiks kana ja juurvilju ja nüüd kirjutan siia. homme veel ei tea kindlalt mis teen. Tsauu! :)

10 September, 2007

9.sept

sorri, et pole ammu kirjutanud aga aega ei ole olnud. täna on pühap siis. reedel käisin koolis, peale seda läksime mingite tüdrukutega ( Natalee, Megan, Kat, Katie)Delawere linna, see on siin kõrval kohe ühte jalka mängu vaatama, peale seda läksime enda linna, teise kooli jalkamängule ja siis lõpuks jõudsime enda mängule ka, aga meie mäng oli mingi 15 minti siis veel jäänud ja siis olime seal veits. sain ühe tüdrukuga tuttavaks, Melissa, kes on ülilahe ja sõbralik. siis läksime ühte parki istusime seal mingi kambaga niisama, siis mina Melissa Megan ja Katie läksime Wendysse sööma, see on siis siuke söögikoht ja siis läksime koju. siis laup koristasin maja veits ja siis läksime jälle Melissa, Megan ja Katiega lõunat sööma, mingi Ruby tuesday oli koha nimi ja hästi naljakas oli, siis viisime Megani koju, ta pidi midagi tegema ja läksime kolemekesi, Melissa juurde, tsillisime seal ja tegime meikappi ja värki ja siis läksime võtsime Melissa ühe tuttava poisi Bretti peale, kes oli hästi tore ja läksime õhtust sööma, sõime burittosid :D ja siis mingi hull torm hakkas ja me olime kuskil teises linnas Worthingtonis ja siis läksime mingile tantsule. see oli mingi kiriku inimeste disko umbes. Melissa ja Brett käivad kirikus kuigi nad pole mingid imelikud usklikud ja siis me Katiega kujutasime ette et seal mingi kõik tantsivad kirikumuusika järgi ringis aga tegelt oli üldse nii et kõik need teismelised, kes seal kirikus käivad olid koos ja normaalne muusika oli , lihtsalt ei tohtinud roppude sõnadega ja tagamõtetega laule lasta, muu oli nagu tavaline muusika ja hullult lahe oli isegi, siis saime mingi dj tuttavaks kes seal oli ja ta ütles et järgmine laup on ka seal lähedal kuskil mingi suur diskopidu ja et me sinna läheks sest see pidi mingi ülilahe olema ja siis ma vaatan kas saan minna sest sama päev on see YFU asi, sest see lükkus edasi, sest vihmased ilmad olid. ja siis igastahes täna käisime looma aiias Sanne, Pauli ja Nathaniga, suht lahe oli kuigi väsitav sest see loomaaed oli suurem kui Dublini linn noh..aga jah nüüd tulin koju ja hakkan õppima kohe, sest homme KT Us.Historys. oeh jah, soovige edu. aga okei nii nüüd peaks vist kõik kirjas olema. okei Tsau praeguseks siis! :)