30 October, 2007

30 okt

Nii pole aega olnud kirjutada ammu! eelmine n'dal koolip'evadel k'isin ikka ilusti koolis nagu korralik laps kunagi. reedel oli viimane selle aasta jalkam'ng, hooaeg sai l'bi! k'isin siis enda [he s]bra Ory/ga jalkam'ngul seal ja siis mingis "kummitusmetsas"..hul juba oli see. siuke koht et ;;sel tehakse lahti ja siis ostad pileti ja k'id seal metsas ring ija hull urtsikutest pead l'bi minema jne ja siis mingitesse hull jubedatesse riietesse riietatud mehed ja asjad on seal hirmutavad sind ja ajavad sind taga ja. mootorsaagide ja asjadega isegi. no sael muidugi ketti peal pole ja nad sind nagu katsuda ei v]i aga jube oli ikkagi. siis laup ei teinud midagi erilist. p[hap oli mu s[nnip'ev ja k'isime pauliga shoppamas ja siis natalee tuli minu juurde ja t]i koogi mulle ja kaardi. eile k'isime minu s[nnip'eva puhul perega Japanese Steakhouses s;;mas. seal nii et sinu silme ees tehakse s[[a ja hull lahe koht on see. siis kingituseks sain enda ipodile k]lari mingi suure enda tuppa, siis sain m'lukaardi enda digikale, p'ikseprillid, ohio state jaki t s'rgi ja pl'tud ja [he pehme looma. t'na siis k'isin koolis ja muud ei midagi erilist. tavaline elu nagu ikka :P tsau!

22 October, 2007

Aa ja pildid panen ka varsti kuangi üles kui aega saan.!

22 Okt.

Nii. eeelmine nädal käisin koolis siis koolipäevadel. reedel kooli polnud, mingi vaba päev oli. Siis neljap õhtul käisin Lindsey ja ta sõbra Oryga söömas väljas, siis Lindsey juures ja siis saime mingite sõpradega kokku Dairy queenis ja istusiem seal veits. siis reede hommikul läksime Kanadasse. 5 tundi sõitsime ja siis olime Niagra Fallsis kolm päeva kuni pühap-ni. Ülilahe oli, hästi ilus linn ja Niagra Fallsi kosed olid täiega ilusad ja ülisuured. siis eile õhtul tulime tagasi. see nädal on Halloweeni pidu reedel ühel poisil kuhu ma lähen ja üldse see nv minu sünna. nii et kui keegi tahab sünnakinki saata siis palun väga -- 10010432605011 ÜHISPANK :D. pühap siis õige päev. kõik rahad oodatud. Rohkem ei tea mis see nädal plaanis. Tsau!

15 October, 2007

14 okt

Niii see n'dal eriti midagi ei teinud, koolis, kodus ja nii nagu ikka. siis reedel k'isime jalkam'ngul kristaga.homecomingu m'ng oli, peale seda s]itsime niisama autoga ringi ja ei midagi erilist. siis eile oli meie kooli homecoming. ma l'ksin [he lindsey s]bra Blake/ga. algus l'ksime lindsey juurde k]ik ja siis seal s'ttisime ja panime valmis ennast, siis tegime pilte enda grupiga tema majas ja siis l'ksime ]htust s;;ma mingi korralik restoran oli reserveeritud. siis l'ksime kooli ja hullult lahe oli see ]htu. peale seda l'ksime k]ik lindsey juurde tagasi ja siis niisama olime seal veits ja siis teised l'ksid 'ra, ma j'in sinna ''seks. siis t'na tulin koju ja l'ksime mingi 2 tundi eemal asuvasse mingitesse m'gedesse..seal oli mingi suur kunstin'itus ja siis peale seda l'ksime matkasime veits m'gedes. p'ris lahe oli. rohkem midagi erilist vist t'na ei tee. varsti kirjutan j'lle. tsau!

07 October, 2007

7 okt.

Ni pole ammu kirjutanud jälle. See nädal pole midagi erilist teinud, kool, kodu ja mõne sõbra pool nagu ikka. Reedel oli Coffmanni koolil jalkamäng siis siin ja siis läksime Lindseyga sinna ja olime mingite ta sõpradega, peale seda sõitsime ta sõpradega ringi ja niisama rääkisime, siis läksime Lindsey juurde ja ma jäin ööseks sinna. siis eile olin mingi pool päeva Lindsey juures. siis Lindsey ema tõi mu koju, siis olin kodus veits, tegin kodutöid ja siis läksime õhtul Pauli ja Sannega mingisse jalkabaari kus suurte telekatega oli OSU( ohio state university) jalkamäng ja siis vaatasime seda seal. päris lahe oli. siis tulime koju ja ma olin nii väsind et jäin kohe magama. Täna ei tea veel mis teen, koristame maja aint Sannega praegu. Tsau!

01 October, 2007

30.sept

Nii pole ammu kirjutanud sellepärast mõtlesin et kirjutaks veits. hmm see nädal pole midagi erilist old, koolipäevadel ikka käin koolis jne. reedel käisin jalkamängul ühe tüdruku lindseyga ja ta sõbra ashleyga. meie kool mängis Olentangy kooliga, see on suht siin lähedal linnas üks kool. siis olime seal, siis nägin melissat ja läksime olentangy poolele seisma, siis nägin ühte tuttavat poissi ja rääkisin temaga juttu ja siis ta ütles et ta tahab et ma kohtuks ühte tüdrukuga,kes on ak vahetusõpilane ja siis lõpuks leidsime üles selle tüdruku ja siiis hakkasime täiega kisama selle tüdrukuga sest me teame üksteist või ta on soomest ja siis me utlime ühe lennuga siia ja passisime koos hull kaua lennujaamades ja istusime lennukis kõrvuti ja polnud midagi kuulnud temast ja siis see kool pole üldse kaugel ka siis hul imestus et ta nii lähedal elab ja ma ei teadnudki veel. aga siis jah hull lahe oli näha teda. siis rääkisime temaga veits ja vahetasime numbreid. siis peale seda läksime neljakesi, lindsey ashley melissa ja mina Wendysse sööma see on nagu söögikoht ja siis lindsey juurde jäime ööseks. laup oli siis Scioto kooli homecoming dance ja hommikul ärkasin üles, siis läksime Melissaga kaubamajja ja lasin meigi endale teha seal, siis läksime melissa juurde ja ta tegi mulle lokid ja panime valmis ennast, siis Nick tuli võttis mu peale melissa juurest mingi suuure partybussiga kus olid diivanid ja asjad jumala lahe oli. siis läksime mingi tüdruku juurde pilte tegema ja õhtust sööma.(homecoming on nii et mingi grupp sõpru saab kokku, siis tellivad limusiini vms ja siis on õhtusöök alati enne tantsu koos enda selle gruppiga, siis tehakse pilte, siis minnakse kooli ja tantsitakse ja siis afterparty). peale seda siis läksime kooli ja tantsisime ja värki ja siis läksime mingisse hiina restorani sööma ja siis teised läksid kuhgui edasi aga mina läksin melissa juurde ja jäin sinna ööseks. täna siis tulin koju jja läksime kohe mingile yfu koosolekule vms ja siis olime seal. nüüd õhtul lähme õhtust sööma välja ja kinno vaatama filmi i now pronounce you chuck and larry. kim ja justin tulevad ka. praeguseks kõik. tsau!