27 December, 2007

26 detsember.

nii j]ulud olid. astusin suurdetuppa ja lihtsalt karp j'i lahti kui palju kinke seal oli. ei mahtund liigeldagi. ja k]ik ei mahtund suurde tuppa 'ragi. mina sain siis :
1)usa raamatu igast piltidega
2)lokitangid
3)ohio state sussid
4)ohio state lipp
5)usa lipp
6)ipodi k]lar(tantsiv pingviin)
7)roosa ipodi korpus
8) 15 USD itunesi kinkekaart
9)Baby Phat k'ekott
10)soojad sokid
11)suur pilt minust niagra fallsis
12)ohio state padi
13)ehete karp
14)v'ike k'ekott must
15)v'ike k'ekott pruun
16)l]hna]li
17)seljakott
18)kaisukaru
19)ohio state sall
20)2 paari rippuvaid k]rvar]ngaid
21) graafimise kalkulaator
22)ohio state m'rkmik
23)1000 usa puzzle
24)500 M&M puzzle
25)tavaline k'ekott pruun
26)k[[nal
27)hiirematt
28)lauakell
29)v]tmehoidja
30)5 j]ulupuu kaunistust
31)ohio tass
32)suur karp ameerika shokolaadi
33)dvd m'ngija
34)8 filmi(DVD)
35)13 paari( JAH 13) sokke
36)2 paari pidzaamasid
37)suur valge pusa
38)ohio state pusa
39)kollane pusa
40)2 pika k'istega s'rki
41)kampsun
42)3 t s'rki
43) Dublin Jerome High School t s'rk
44)suur t-s'rk minu nimega
45) raamat
46)pedik[[ri komplekt
47)huulepalsami komplekt
48)3 pakki pliiatseid
49)k'ter'tik
50)juukseklambrid
51)juuksekummid
52)2 huulel'iget
53)puudripintslite komplekt
54)sada pakki shokolaadikomme

peaks vist k]ik olema seal kirjas. :) vaheajaks palju plaane pole. aastavahetusel vb lindsey juurde, seal on v'ike idu aga vb Delaware Nataleega seal ka mingi pidu. ja siis enne kooli tagasi minekut on Natalee ja Kathryni suur s[nnip'eva pidu. rohkem plaane ei ole praegu kindlaid.
Tsau:)

15 December, 2007

15 dets.

Nii pole suht ammu kirjutanud, m]tlesin et kirjutaks siia ka natuke. vahepeal pole midagi v'ga erilist juhtunud. koolis k'ind ikka jne. natuke aega tagasi olin haige ja v'ike toidum[rgitus oli paar p'eva aga n]]d juba k]ik korras ja terve. Siin k]ik inimesed juba mingi [liekstaasis j]uludep'rast. k]ik kohad on j]ulutulesid t'is ja me panime ka kuuse juba ammu [les. terve maja 'ra kaunistatud ja v'rki. ja kui kaubamajas shoppamas k'ia siis see ka mingi paksult inimesi t'is sest k]ik teevad j]ulu shoppamist .mul enamv'hem k]ik j]ulukingid ostetud siin inimestele. koju ei saa kahjuks saata sest mingi 10-20 kg pakk maksaks umbes 2000 kui saata lennukiga nii et pole eriti nagu m]tet raisata raha. ja [ks koolin'dal on j''nd veel k'ia ja siis on kaks n'dalat vaheaega. ei j]ua 'ra oodata nii kopp on ees juba koolist. j]ulude ajal on ka hull tegemist, k]ikide vanemade ja asjade juures k'imised ja asjad. ja siis peale vaheaega tulevad koolis poolaasta eksamid :S liiga n]me nagu. aga jah pole midagi teha. t'na on laup ja siis lindsey suur s[nnip'eva pidu. p'ris lahe peaks olema. mingi suur saal kuskil v'lja renditud, toitlustamisega ja dj ja k]ik s'rgid v'rgid. mm praeguseks k]ik siis.
Tsau

23 November, 2007

Nov 22

nii eelmine nv olin j'lle lindsey ja tema s]pradega..laup k'isime pauli ja sannega spordibaaris ja vaatasime jalgpallihooaja viimast m'ngu. k]ige t'htsam m'ng oli Michigani osariigiga..sest k]ik vihkavad siin michigani ja vastupidi ka. aga me v]itsime ]nneks. seis oli 14-3..see n'dal pidime aint kaks p'eva koolis k'ima ja n[[d on thanksgivingu vaheaeg. eile saime vabaks, t'na ja reede ka.+ siis veel n'dalavahetus. p'ris hea on vahelduseks hiljem [les 'rgata kui 5:50..kool hakkab siin 7:25 nii et peab igap'ev varem [les 'rkama. igastahes thanksgivinguks k'isime Bethi vanemate juures, mingi terve suguv]sao li sinna kokku tulnud ja suur kalkun oli laual nagu filmides alati. p'ris lahe oli. homme l'hme nathani s[nnip'eva puhul k]ik v'lja s''ma. aint s;;ks noh :D Tsau!

11 November, 2007

Nov 10

Nii eelmine nv reedel tsillisime niisama Lindsey ja ta osade s]pradega, laup k'isime spordibaaris jalkpalli m'ngu vaatamas ja p[hap ei teind midagi erilist. see n'dal k'isin softballi trennis. eile ehk siis reedel olin j'lle Lindsey ja ta s]pradega niisama ja t'na k'isime mingite tuttavate pulmas. p'ris norm oli. ja OSU kaotas oma esimese jalkam'ngu t'na sellel hooajal :(

30 October, 2007

30 okt

Nii pole aega olnud kirjutada ammu! eelmine n'dal koolip'evadel k'isin ikka ilusti koolis nagu korralik laps kunagi. reedel oli viimane selle aasta jalkam'ng, hooaeg sai l'bi! k'isin siis enda [he s]bra Ory/ga jalkam'ngul seal ja siis mingis "kummitusmetsas"..hul juba oli see. siuke koht et ;;sel tehakse lahti ja siis ostad pileti ja k'id seal metsas ring ija hull urtsikutest pead l'bi minema jne ja siis mingitesse hull jubedatesse riietesse riietatud mehed ja asjad on seal hirmutavad sind ja ajavad sind taga ja. mootorsaagide ja asjadega isegi. no sael muidugi ketti peal pole ja nad sind nagu katsuda ei v]i aga jube oli ikkagi. siis laup ei teinud midagi erilist. p[hap oli mu s[nnip'ev ja k'isime pauliga shoppamas ja siis natalee tuli minu juurde ja t]i koogi mulle ja kaardi. eile k'isime minu s[nnip'eva puhul perega Japanese Steakhouses s;;mas. seal nii et sinu silme ees tehakse s[[a ja hull lahe koht on see. siis kingituseks sain enda ipodile k]lari mingi suure enda tuppa, siis sain m'lukaardi enda digikale, p'ikseprillid, ohio state jaki t s'rgi ja pl'tud ja [he pehme looma. t'na siis k'isin koolis ja muud ei midagi erilist. tavaline elu nagu ikka :P tsau!

22 October, 2007

Aa ja pildid panen ka varsti kuangi üles kui aega saan.!

22 Okt.

Nii. eeelmine nädal käisin koolis siis koolipäevadel. reedel kooli polnud, mingi vaba päev oli. Siis neljap õhtul käisin Lindsey ja ta sõbra Oryga söömas väljas, siis Lindsey juures ja siis saime mingite sõpradega kokku Dairy queenis ja istusiem seal veits. siis reede hommikul läksime Kanadasse. 5 tundi sõitsime ja siis olime Niagra Fallsis kolm päeva kuni pühap-ni. Ülilahe oli, hästi ilus linn ja Niagra Fallsi kosed olid täiega ilusad ja ülisuured. siis eile õhtul tulime tagasi. see nädal on Halloweeni pidu reedel ühel poisil kuhu ma lähen ja üldse see nv minu sünna. nii et kui keegi tahab sünnakinki saata siis palun väga -- 10010432605011 ÜHISPANK :D. pühap siis õige päev. kõik rahad oodatud. Rohkem ei tea mis see nädal plaanis. Tsau!

15 October, 2007

14 okt

Niii see n'dal eriti midagi ei teinud, koolis, kodus ja nii nagu ikka. siis reedel k'isime jalkam'ngul kristaga.homecomingu m'ng oli, peale seda s]itsime niisama autoga ringi ja ei midagi erilist. siis eile oli meie kooli homecoming. ma l'ksin [he lindsey s]bra Blake/ga. algus l'ksime lindsey juurde k]ik ja siis seal s'ttisime ja panime valmis ennast, siis tegime pilte enda grupiga tema majas ja siis l'ksime ]htust s;;ma mingi korralik restoran oli reserveeritud. siis l'ksime kooli ja hullult lahe oli see ]htu. peale seda l'ksime k]ik lindsey juurde tagasi ja siis niisama olime seal veits ja siis teised l'ksid 'ra, ma j'in sinna ''seks. siis t'na tulin koju ja l'ksime mingi 2 tundi eemal asuvasse mingitesse m'gedesse..seal oli mingi suur kunstin'itus ja siis peale seda l'ksime matkasime veits m'gedes. p'ris lahe oli. rohkem midagi erilist vist t'na ei tee. varsti kirjutan j'lle. tsau!

07 October, 2007

7 okt.

Ni pole ammu kirjutanud jälle. See nädal pole midagi erilist teinud, kool, kodu ja mõne sõbra pool nagu ikka. Reedel oli Coffmanni koolil jalkamäng siis siin ja siis läksime Lindseyga sinna ja olime mingite ta sõpradega, peale seda sõitsime ta sõpradega ringi ja niisama rääkisime, siis läksime Lindsey juurde ja ma jäin ööseks sinna. siis eile olin mingi pool päeva Lindsey juures. siis Lindsey ema tõi mu koju, siis olin kodus veits, tegin kodutöid ja siis läksime õhtul Pauli ja Sannega mingisse jalkabaari kus suurte telekatega oli OSU( ohio state university) jalkamäng ja siis vaatasime seda seal. päris lahe oli. siis tulime koju ja ma olin nii väsind et jäin kohe magama. Täna ei tea veel mis teen, koristame maja aint Sannega praegu. Tsau!

01 October, 2007

30.sept

Nii pole ammu kirjutanud sellepärast mõtlesin et kirjutaks veits. hmm see nädal pole midagi erilist old, koolipäevadel ikka käin koolis jne. reedel käisin jalkamängul ühe tüdruku lindseyga ja ta sõbra ashleyga. meie kool mängis Olentangy kooliga, see on suht siin lähedal linnas üks kool. siis olime seal, siis nägin melissat ja läksime olentangy poolele seisma, siis nägin ühte tuttavat poissi ja rääkisin temaga juttu ja siis ta ütles et ta tahab et ma kohtuks ühte tüdrukuga,kes on ak vahetusõpilane ja siis lõpuks leidsime üles selle tüdruku ja siiis hakkasime täiega kisama selle tüdrukuga sest me teame üksteist või ta on soomest ja siis me utlime ühe lennuga siia ja passisime koos hull kaua lennujaamades ja istusime lennukis kõrvuti ja polnud midagi kuulnud temast ja siis see kool pole üldse kaugel ka siis hul imestus et ta nii lähedal elab ja ma ei teadnudki veel. aga siis jah hull lahe oli näha teda. siis rääkisime temaga veits ja vahetasime numbreid. siis peale seda läksime neljakesi, lindsey ashley melissa ja mina Wendysse sööma see on nagu söögikoht ja siis lindsey juurde jäime ööseks. laup oli siis Scioto kooli homecoming dance ja hommikul ärkasin üles, siis läksime Melissaga kaubamajja ja lasin meigi endale teha seal, siis läksime melissa juurde ja ta tegi mulle lokid ja panime valmis ennast, siis Nick tuli võttis mu peale melissa juurest mingi suuure partybussiga kus olid diivanid ja asjad jumala lahe oli. siis läksime mingi tüdruku juurde pilte tegema ja õhtust sööma.(homecoming on nii et mingi grupp sõpru saab kokku, siis tellivad limusiini vms ja siis on õhtusöök alati enne tantsu koos enda selle gruppiga, siis tehakse pilte, siis minnakse kooli ja tantsitakse ja siis afterparty). peale seda siis läksime kooli ja tantsisime ja värki ja siis läksime mingisse hiina restorani sööma ja siis teised läksid kuhgui edasi aga mina läksin melissa juurde ja jäin sinna ööseks. täna siis tulin koju jja läksime kohe mingile yfu koosolekule vms ja siis olime seal. nüüd õhtul lähme õhtust sööma välja ja kinno vaatama filmi i now pronounce you chuck and larry. kim ja justin tulevad ka. praeguseks kõik. tsau!

22 September, 2007

23 sept.

Nii eile oli ülilahe päev. käisime Ohio State mängul ja see oli täiega lahe.lisasin mõned pildid ka viimasesse kausta sellest. paar tükki võtsin aga aku oli ka suht tühi ja ei old aega pildistada, pidime hüppama ja karjuma ikkagi. meie tiim võitis 58-7 ülilahe oli´. kütsime Chicago tiimi täiega. meie tiim on mingi usa üks parimaid. päris lahe oli. peale seda tulime koju ja siis läksime Krista ja mingite ta sõprdega niisama ringi tsillima ja siis mingi kell 12 jõudsin koju. mm täna käisime ratsutamas Sanne ja Bethiga. ülilahe oli, pole ammu teind seda asja. alla ei lennand ega midagi. siis peale seda koristasiem maja Sannega ja see ongi kõik. nüüd hakkan kodutöid tegema ja see on kõik. nv läbi ja homme jälle kool. aga homme lähen Kathryniga softballi trenni vb hakkan trennis käima seal. softball on siis nagu pesapall aga suurema palliga mingi tüdrukute mäng. aga kaugelt visatakse pall ikka jne. suht lahe eks näis. ja järgmine nv on Coffmani kooli homecoming ja ma lähen ühe poisi Nickinga sellele ka vb. eks näis. aga okei praegu kõik tsau!

22.sept

sorri et pole ammu kirjutanud, pole lihtsalt aega olnud ja midagi erilist pole toimunud ka. ainult see et pankrotis olen kuigi pole raisand midagi eriti. ja siis et kavatsen vist softpalli tiimiga ühineda esmaspäevsl.see on nagu pesapall ainult tüdrukute ala ja suurema paliga et siis kui kaugelt pall visatakse siis ika pihta saaks. nädala sees ei teinud midagi erilist lihtsat kool, kodu jne. eile ehk siis reedel käisime ühe tüdruku kristaga Scioto ja Coffman jalkamängul. need on kaks teist dublini keskkooli. päris lahe oli, enda omale ei läinud sest see oli mingi tunni kaugusel. siis peale seda läksime krista juurde ja jäin sinna ööseks. täna lähen Ohio State University jalkamängule. see on nagu mingi ülisuur teema mingi ülisuurel staadionil nagu kohe proffesionaalsed osariikide tiimid mängivad.ehk siis meie osariik mingi muuga. ja piletid maksid eestirahas mingi 800.- tükk ja paul tegi välja nii et hull lahe.ja siis õhtul vb ühe poisi sünnipäevale aga pole kindel veel. homme lähen ratsutama koos Bethi ja Sannega. praeguseks kõik siis., Tsau!

15 September, 2007

16.september

Nii eile olime mingi rahvaga Katie juures ja vaatasime ta suures kodukinos Ohio state jalkamängu. peale seda läksime Delawere mingi festivalile ja siis olime seal veits aega, suht lahe oli. siis saime KAtie õega kokku ja läksime Steak&Shake sööma. siis läksime Katie juurde ja olin öösel seal. rääkisime KAtiega mingi 3-ni öösel ja siis magasime jõhkralt kaua. siis tulin koju ja tegin enda kodutööd ja siis sõime õhtust ja läksime Pauliga välja ja pidin ostma mingi raamatu enda kooli jaoks ja varsti pean seda hakkama lugema. ja siis nüüd varsti lähen magama ja homme ei tea veel mis teen. Tsau siis praeguseks!

14 sept.

Nii, sorri et pole vahepeal kirjutanud lihtsalt ei viitsi igap'evast m]ttetut staffi kirjutada. mm [ks poiss Nick kutsus mind Homecomingule mis on siis nagu kooli ball.aga jah ma ei tea kas ma tahan minna enam [ldse sinna. ja siis t'na oli [he t[druku Megani s[nnip'ev nii et me l'ksime k]ik v'lja s;;ma mingisse uhkesse restorani ja siis peale seda l'ksime [hele jalkam'ngule. pluss meie jalkam'ngijad v]itsid enda m'ngu 56:0 mis on nagu [lihea arvestades et tavalised skoorid on nagu 14:7 jne :D aga jah meie jalkam'ngijad on head aga mai saaand nende m'ngule minna sest et see oli mingi tunni kaugusel dublinist. ja t'na pidime koolist ostma mingi pusa ka mille peal oli kirjas dublin jerome. mai tea miks aga pidime ostma. ja koolis sain osasid uusi s]pru ka juurde. nii et jah suht lahe p'ev. homme l'heme t[drukutega Delawere linna seal on mingi festival ja mingi l]bustuspark, sis me l'hme sinna ja laup l'hen Katiega kirikusse :D praeguseks k]ik siis. tsau!

11 September, 2007

10sept.

Nii täna oli ülilahe päev. koolis oli suht lahe ja peale kooli Natalee võttis mu peale, ta oli Katiga ja siis läksime võtsime Nicki peale..üks poiss teisest koolist, 15 aastane, suht lühike aga hästi armas ja sõbralik poiss. siis läksime kõik koos Starbucksi ja rääkisime ja sõime ja hullult naersime, päris naljakas oli. siis läksime Targetisse ja Kohl`i, mis on siis mingid odavad poed ja kust keegi riideid ei osta aga Natalee ütles et kuna ma nüüd ameeriklane olen siis ma pean neid kohti teadma, missest et sinna kunagi shoppama ei lähe. Peale seda läksime Nicki juurde, tal oli üliarmas ema ja kodu üldse, siuke väike maja ja siis tsillisime seal .suht lahe oli. siis lõpuks me läksime ära ja Nick jäi koju. läksime Mingisse autopesulasse ja tegime Natalee autol suurpuhastuse, tõmbasime tolmuimejaga ja puha.siis tulin koju, tegin TOOONNNIDE kaupa kodutööd, mida oli niii suppperpalju ja siis sõime õhtusöögiks kana ja juurvilju ja nüüd kirjutan siia. homme veel ei tea kindlalt mis teen. Tsauu! :)

10 September, 2007

9.sept

sorri, et pole ammu kirjutanud aga aega ei ole olnud. täna on pühap siis. reedel käisin koolis, peale seda läksime mingite tüdrukutega ( Natalee, Megan, Kat, Katie)Delawere linna, see on siin kõrval kohe ühte jalka mängu vaatama, peale seda läksime enda linna, teise kooli jalkamängule ja siis lõpuks jõudsime enda mängule ka, aga meie mäng oli mingi 15 minti siis veel jäänud ja siis olime seal veits. sain ühe tüdrukuga tuttavaks, Melissa, kes on ülilahe ja sõbralik. siis läksime ühte parki istusime seal mingi kambaga niisama, siis mina Melissa Megan ja Katie läksime Wendysse sööma, see on siis siuke söögikoht ja siis läksime koju. siis laup koristasin maja veits ja siis läksime jälle Melissa, Megan ja Katiega lõunat sööma, mingi Ruby tuesday oli koha nimi ja hästi naljakas oli, siis viisime Megani koju, ta pidi midagi tegema ja läksime kolemekesi, Melissa juurde, tsillisime seal ja tegime meikappi ja värki ja siis läksime võtsime Melissa ühe tuttava poisi Bretti peale, kes oli hästi tore ja läksime õhtust sööma, sõime burittosid :D ja siis mingi hull torm hakkas ja me olime kuskil teises linnas Worthingtonis ja siis läksime mingile tantsule. see oli mingi kiriku inimeste disko umbes. Melissa ja Brett käivad kirikus kuigi nad pole mingid imelikud usklikud ja siis me Katiega kujutasime ette et seal mingi kõik tantsivad kirikumuusika järgi ringis aga tegelt oli üldse nii et kõik need teismelised, kes seal kirikus käivad olid koos ja normaalne muusika oli , lihtsalt ei tohtinud roppude sõnadega ja tagamõtetega laule lasta, muu oli nagu tavaline muusika ja hullult lahe oli isegi, siis saime mingi dj tuttavaks kes seal oli ja ta ütles et järgmine laup on ka seal lähedal kuskil mingi suur diskopidu ja et me sinna läheks sest see pidi mingi ülilahe olema ja siis ma vaatan kas saan minna sest sama päev on see YFU asi, sest see lükkus edasi, sest vihmased ilmad olid. ja siis igastahes täna käisime looma aiias Sanne, Pauli ja Nathaniga, suht lahe oli kuigi väsitav sest see loomaaed oli suurem kui Dublini linn noh..aga jah nüüd tulin koju ja hakkan õppima kohe, sest homme KT Us.Historys. oeh jah, soovige edu. aga okei nii nüüd peaks vist kõik kirjas olema. okei Tsau praeguseks siis! :)

31 August, 2007

6.sept

Üleeile käisime Pauli sünna puhul Hiina restoranis..jumala hea toit oli ja kokk oli ka.seal oli nimodi et laud oli pliidi ümber ja siis kokk kokkas seal keskel ja siis otse pani toidu taldrikule ja kokk oli hull naljakas ja tegi nalja täiega. siis eile käisin koolis, lahe päev oli ja niisama tavaline..siis ülejäänd päeva oli süda paha millegi präast nii et ma läksin varem magama ja täna käisin koolis, hästi lahe oli, sain uuusi sõpru juurde ja üks tüdruk kutsus mu laup enda juurde pidzaama peole :D päris lahe vist. pean Pauliga üle tsekkima kas võin ikka minna, sest laup mingi YFU asi ka. ja siis homme on jalkamäng ja üks jalkamängija kutsus mind vaatama seda :D eks näis vb isegi lähen. okei praeguseks kõik :) Tsau
Eile käisime Sannega kinos õhtul.Vaatasime Ocean 13. päris hea film oli ja siis tulime koju ja läksime magama. Täna käisime Sanne ja Bethiga Paulile sünnipäeva kinki ostmas, ta sünnipäev on homme. Ostsime talle ühe Ohio State triiksärgi. peale seda läksime Bethi vanemate juurde, siit mingi kahe tunni kaugusel elavad nad..neil oli mingi üliarmas maja ja kogu pere oli sinna kogunenud ja värki. siiis läksime paadiga sõitma..hästi tsill oli ja vesi oli jumala soe ja hullult kihutasime seal paadiga..hästi mõnus oli, siis hakkasime seal grillima ja grillisime ja tegime Sannega igast pilte ja asju. siis tulime koju, värvisime mu pead..mis tunduis üli jube ja siis ma pesin ruttu maha nii et ei muutund midaig :D nii et ma pean ikagi juuksurisse minema..siis sõin arbuusi ja vaatasin MTV-d ja nüüd lähen magama. homme pean kõne klassi ees ette lugema :S:S ülinõme aga elan üle. ja siis õhtul lähme homme mingisse Hiina restorani Pauli sünnipäeva puhul. praeguseks kõik, head ööd, Tsau!

2 september.

Nii. eile käisime mingil maisifestivalil. mingi ülirahvuslik asi pidi olema. suht lahe oli isegi. ja siis peale seda oli sitaks lahe tagasisõit. istusime nathani ja Sannega taga siis keskel istus vanaema :D:D ja ees istusid siis Beth ja Paul..ja siis meil oli seal taga jumala lõbus. mingi turvavöö kiilus kinni ja siis Sanne jäi autosse kinni :D:D siis mingi hull teema oli. paul võttis selle auto suure raamatu välja mingi kasutamis juhend siis luges seda seal mingi 4 tundi ja siis lõpuks tõi haamri ja kruvikeeraja ja mingi hull majandasime seal võtsime auto laht ija siis lõpuks saime Sanne välja :D:D igatpidi oli jumala ümber see tal seal ei liikund kuhugi..jumala naljakas oli..ja siis läksin magama kohe sest suht vässu olin..nii täna ärkasin üles suth vara sest läksime Sannega ja Pauliga hommikusöögile koos mingi Pauli sõpradega ja nende pereega. Paul ja ta mingi paar keskooli sõpra käivad iga Pühap koos hommikust söömas. hästi lahedad inimesed olid ja nalja tegid ja värki. hästi lõbus oli..siis peale seda läksime ratsutama. Bethi hobusega mingi westerni sadulaga proovisime sõita. jumala hea hobune oli ja üldse lahe oli. Siis peale seda läksime Sanne ja Pauliga mingile autoshowle..hullult palju ilusaid autosid oli seal..mingid ferraarid ja värki. päris lahe oli.siis tulime koju ja vaatasime Sannega filmi The Forgotten..jumala hea film oli ja siis tegime igast pilte majast aj üksteisest ja ma kunagi panen üles need uuesti..ja õhtul lähme kinno vist Sannega. Homme lähme kuhugi mai tea kuhu Bethi vanemate juurde grillima ja mootorpaadiga sõitma..nad elavad kuskil suure järve ääres..ja siis peale sea Paulile sünna kinki vaatama. tal teisip sünna. praeguseks kõik. Tsau!

1 september.

Nii eile käisin koolis, siis olin kodus veits ja siis läksime enda kooli jalkamängule Sannega..Paul viis meid, see oli mingi poole tunni kaugusel Dublinist. Meie kooli meeskond mängis ühe teise kooliga. Me kaotasime kahjuks :S aga mingid tüdrukud mu koolist olid seal ja siis tulid minu juurde ja kutsusid meid endaga istuma ja siis ma sain mingid sõbrad endale juurde. inimesed olid päris lahedad, keegi ei teadnud kus Eesti on. Kõik olid nii et " Sa oled euroopast v? sa näed täiega ameeriklase moodi välja." mul nii et ookie :D inka õps oli ka nii et " kust su aktsent tuleb, et kas sa oled Texasest v? " mul nii et eii ma olen euroopast..siis ta et appii poleks elusees arvand et mul ingliskeel nagu tavalisel ameeriklasel..mul nii et normaalne :D siis igaljuhul tulime koju ja ma olin suupperväsinud ja läksin magama, magasin 13 tundi ja ärkasin üles, sõin arbuusi ja vaatasin MTV-d..praegu hetkel plaane pole aga õhtu poole lähme Sweet-Corn festivalile.mingi suur maisifestival, kus kõik on maisist vms. mulle mais ei meeldi üldse aga ma ikagi lähen kaasa. Kim kolis ka täna välja, enda kuti Justiniga kokku. Paul ütles et nende korter on väiksem kui mingi hotellituba..aga jah mis teha. Praeguseks kõik siis. Tsau

30.august

eile sõime õhtusöögiks pizzalõigu, kana ja spagette..peale seda läksime kooli asju ostma mingisse koolitarvete poodi, siis läksime koju ja midagi erilist ei teinud. täna oli koolis tavaline päev..peame inglisekeele tunnis tegema kõne ja siis klassi ees esitama.."jesssssssssss" ju..ja mõned nö sõbrad juba tekkisid koolis täna ka.siis tulime koju ja mingi olen niisama umbes passind..suht igav päev, puzzle panime kokku ja tegin pilti ka..õhtusöögiks oli mingi macarony&cheese. tegin enda lõuna koti juba valmis, kuigi kell on alles 20:15..tahan täna vist varem magama minna,sest ma olen mingi üliväsinud. lähen vaatan nüüd osad kooli asjad üle ja siis lähen vist magama. Tsau!

20 August, 2007

29 august.

eile käisime väljas pizzat söömas ja mingi toidupoes shoppamas..Beth oli mingis ülipahuras tujus ja torises iga väiksemagi asja pärast. siis tulime koju ja läksin magama. olin hommikul suht närvis jälle aga tänane päev polnud koolis üldse ni jube. tundides juba sain aru enamvähem mis õpetajad rääkisid ja sain kooli kapiluku ka ilusti lahti ja kõik sujus suht normaalselt. sain isegi lõunalauas süüa :D Sannega on meil nüüd ühel ajal lõuna..siis tulime koju ja rääkisin msnis emme ja reimo ja kõigiga. nii kurb tuju on nüüd..koduigatsus tuli jälle peale.. tahaks kodus teie juures olla..varsti hakkame õhtust sööma ja lähme Sannega rulluisutama. muud ei oska veel öelda. aa ja mu telefoni nr on 707-9720..ja ma ei tea mingi nr 1 peab ka vist ette valima või mingi asja. ja palun mitte 14-21 kella ajal helistada..teie aja järgi :D Tsau!

1 koolipäev

eile käisime lõuant söömas kuskil itaalia restoranis ja päris hea toit oli. siis tulime koju ja hakkasime maja koristama, bethile ei meeldi eriti koristada ja ta pidi meile ette näitama mida me tegema peame ja kus kõik asjad on..siis ta oli üpris kuri ja pahur ja paukus kõigiga..aga selline ta juba on.siis peale seda ei teind vist eriti midagi, mitte et ma mäletaks. õhtul vaatasin häst ikaua MTV-d ja tegin endale lõunakarbi valmis...siis mingi rääkisime Sannega mingi kuni kella 1-ni ja siis jäin magama. 5:45 oli äratus ja siis pesin ja läksime kooli. kooli jõudsime mingi 7 ja siis vaatasime ringi. mingi ülipalju rahvast käib seal koolis. ja siis seda kapilukku ei saa ka üldse lahti. ja vahetunnid on ainult 5 minutit nii et pead praktiliselt jooksma täiega et jõuda teise klassi..ja õpikud on mingid tõsiselt rasked. ja lõunat ma ka ei söönud lõpuks sest kõik lauad olid täis ja ma ei tahtnud üksi istuda ka. mingi ülimasendav päev..kuigi paar tüdrukut olid üpris sõbralikud aga ikkagi. ja nüüd tulime koju ja ma olen üliväsinud.

27 august.

Eile käisime kanuuga sõitmas. Paul, Sanne, Nathan, mina ja Pauli isa Bill. Bill oli mingi ülivana nagu mingi 80 nägi välja aga hullult vahva ja sõbralik. koguaeg jutustas ja värki. hullult armas vanamees oli. ja tal olid mingid hullud retro prillid ja billabongi surfipüksid :D ja siis tal oli nimesilt särgi küljes siis ma küsisin et why is that for. siis ta et in case i forget who i am :D aga ta tegi nalja muidugi. see oli rohkem meie jaoks et me ta nime ära ei unustaks. siis sõitsime sinna kanuu majja ja läksime sõitma. mina, Sanne ja Bill olime ühes kannus ja Paul ja Nathan teises. sõitsime 6 miili. (peaaegu 10km) hullult pikk sõit oli ikka. täiega ära väsitas aga täiega lahe oli ka sest siuke hull kärestikuline jõgi ja mingi meetrine kosk oli ka vahepeal kust alla panime :D ja siis Bill hull majandas seal mingi ise on mingi hull vanur. täiega lahe oli. siis kui see läbi oli olid kõigil pepud märjad ja läksime sööma. siuke restoran oli nagu Steak&Shake. ma võtsin grillitud kana ja friikad. hullult hea toit oli. ja siiis viisime Billi koju ja läksime ise ka koju. koju tulles olin veits arvutis, siis vaatasin Mtv-d päris pikalt ja läksin välja jooksma. suht pika tiiru jooksin, vahepeal oleks juba nagu ära eksind aga siis nägin tuttavat maja :D mingi siuke ring oli mis me ükspäev koertega läbi jalutasime. nägin kolme oravat ja 7 hirve enda tiiru ajal :D siin on mingi üks maja linnas kes nagu kasvatab hirvesid. hullult armsad on..siis tulin koju, mängisime Sannega piljardit (mina võitsin muidugi ) ja siiis sõudsin pool tundi selle jalgratta trenasööri peal ka. siis sõin veits arbuusi ja mängisime Sannega X-boxi..siis vaatasin MTV-d ja käisin pesus ja läksin magama, suht hästi sain magada võrreldes éilsega. Täna veel kindlaid plaane ei ole va selle et lähme koos Sanne, Nathani, Bethi ja vb Pauliga lõunat sööma kuhugi välja ja siis vb minigolfi või vaatab mida teha tahame ütles BEth sest homme hakkab juba koool juu. ülinärvis olen, loodetavasti mingid õeluskotte seal pole. ja siis aitame Sannega Bethil maja koristada. Neil muidu oli koristaja kes iga kahe nädala tagant käis aga siis Beht ütles et me võime koristada, kui me tahame lisaraha saada ja siis ta vallandas selle koristaja ja nüüd õpetab esimene nädal meid :D väga palju raha ei saa aga noh vahet pole ka :D okei siis praegu Tsau!

26

eile käisime siis söömas väljas. sõin mingit head liha ja kartulit. jee kartulit lõpuks ometi. siis seal samas restoranis andsime kingid ka üle..mõlemad nad said jõõõhkralt kinke ju. kõik teevad siin kõigile mingi sada kinki. siis tulime koju ja mängisime Sannega piljardit. mina võitsin mõlemad korrad. siis läksime koertega jalutama ja ameerika jalgpalli mängima kooli juurde muruplatsile..muidugi ma olin hull koba ja midagi ei osanud :D siis tulime koju tagasi ja vaatasime mingit filmi Seabisquit. täiega armas film oli. ja öösel pea valutas täiega ja magada ei saanud. täna ei tea mis teeme.

nii.

sain lõpuks juhtme kätte aga videod ei läind käime ja mingi jama oli nii et neid ei saa üles panna :S aga pildid juba panin nii palju kui mul neid oli. www.fotki.com/kariiinl seal siis viimane kaust. nüüd lähme kohe välja õhtust sööma mingisse steak bari ja tornaado sireen möllab siin juba pool tundi :D aga mingid inimesed panevad lambist ringi..jalutavad koertega ja mingi sörgivad siin õhtuseid ringe..jumala haige keegi ei tee väljagi..aaa ja siis enne oli tornaado sireen siis Nathan vaatas netist et see on mingi 2 maakonda meist eemal ja ma kuulsin jumala kõvasti seda.jõhkrad on need ikka. aga okei siis praegu kõik. tsau !

25 auguśt

Eile käisimegi shoppamas ja shoppasime hullult. Sannel kõik raha läks..tule veel minuga shoppama onju aga õnnesk asi pole nii hull sest tal pangas veel mingi 4000 dollarit umbes..jõhkralt rikas on ta. aga ta pole üldse siuke shoppaja tüüpi, ta on rohkem siuke poisilik ja talle meeldivad putukad ja ta vihkab roosat, seega vihkab ta poolt mu garderoobi ja mu telefoni. jeap uus telefon ongi roosa ja jumala ilus ja nunnu. motorola v3. maksis küll arvatavast rohkem veits aga mina seda ei teadnud nii et emme mind ära ei tapnud. siis tulime koju ja ma panin puzzles sinise osa kokku, jeah ma olen nii uhke. sest see puzzle on mingi üliraske ja värki. see on siuke ameerika lippsiis mingite väikeste piltidega.. ja sinine/ tähtede osa on valmis siis. minu pandud. siis sõime õhtu sööki, igaüks siis seda mis tahtis, me Sannega võtsime mõlemad ühe pizzalõigu, veits spagette ja salati. siis oli kõht jõhkralt täis ja läksime koertega jalutama Pauliga ja Sannega, Sannel oli mingi ülisuur seljakott mingi putukapüüdmisvarustust täis, mingi valge lina pani kuhugi tiigi kõrvale maha ja siis taskulambi püsti ja võrk oli ja puur ja hull teema..siis püüdsime osad kinni. siis me läksime koju, pesime Pauliga koerad ära, senikaua kuni Sanne maja taga üritas veel putukaid püüda, ta püüdis mingi üliiiisuure rohutirtsu kinni ja siis selle jaaniputuka ka mis valgustab end..jumala lahe. siis sõime arbuusi ja vaatasime Pauli, Sanne ja Nathaniga filmi, milleks oli The Holiday.suht armas film oli. ja siis läksime magama. täna on Bethi sünnipäev ja Sanne oma tähistame ka kuna tal oli just see päev sünnipäev kui ta siia tuli. nii et lähme täna kõik koos välja sööma. eks ma siis annan teada kuidas läks. tsau!

24.s august!

Tõnise sünnipäev. palju õnne siis!

eile ei teinud päeval eriti midagi. lahendasime veits seda ülirasket puzzlet ja siis tuli Paul ka lõpuks koju. siis hakkasime kõik koos süüa tegema. kalapulgad olid ja salat. jõhkralt hea oli. jõhkralt lihtsalt. Paul on superkokk. siis rääkisin paulile et ma tahaks uut telefoni ja läksimegi vaatama. leidsin ühe motorola v3 razr-i roosa. ja mingi ülisoodukaga ka paar päeva. ja see peaks eestis ka töötama. ülilahe..siis käisime ohio state poest läbi. see on siuke pood kus müüakse ohio state kirjaga särke ja kõike asju..ostsin endale ühe roosa särgi nike oma millel oli ohio state siis peal. päris ilus ja xs nii et ma pole veel paksuks ameeriklaseks pöörand. siis tulime koju ja jalutasime koertega suuuuuuure suuuuure tiiru. siis hakkasime filmi vaatama ja arbuusi sööma. film oli night at the museum. ja paul parandas mu kella ära. võttis 4 lüli välja ja nüüd on paras. täna ärkasin üles suht vara, sõin arbuusi, rääkisin sõpradega msnis ja nüüd kirjutan blogi. varsti lähme Sannega shoppama ja siis oleme terve päev suures suures kaupsis. vähemalt on tegevust. Tsau siis praeguseks!

23/s

Nii eile ei käinudki ratsutamas sest hommikul ja suht terve päev välgutas täiega. siis jooksin jooksulindil kui üles ärkasin, vaatasin suht kaua MTV-d. sis mul hakkas suht igav ja hakasime Sannega 1000 tükilist puzzlet kokku panema. see on ameerika lipuga puzzle.päris raske on see. aga vähemalt on tegevust siis kui kedagi kodus pole. Siis õhtusöögiks sõime seda mingit maisikobarat ja kanakoiba ja salatit. maisikobar oli hästi vastik ja ma seda ei söönud. kõigile teistele see maitseb siin. siis läksime kohe poodidesse, beth tahtis mingeid kingitusi osta oma sõbrannadele jõuludeks (jah nad juba tellivad ja ostavad jõulukinke). peale seda läksime ostsime toitu toidupoest ja siis läksime kinno. kino oli nagu üliodav. eestirahas siis mingi 10-15 eeki umbes..ja Paul ütles et see on aint õhtuti et päeval on kuskil 5-7 eeki eesti rahas..ja jumala korralik kino oli. Paul ja Beth kutsuvad seda cheap theatre ehk siis odav kino. Päris odav tõesti. Film oli Evan Almighty ja hästi naljakas oli. Pluss tagasi teel me naersime térve aja Sannega seda kuidas üks tüüp meie taga üldse naerda ei osanud. Ja siis kõik inimesed kommenteerivad kinos kõva häälega filmi.. see oli päris häiriv. siis tulime koju ja ma läksin suht kohe magama. Täna ei tea veel mis saama hakkab!

Tsau!

nii 21 õhtu.

õhtuks on tuju juba parem õnneks :) käisime Sannega päeval koertega jalutamas ja siis pesime neid. kui koju jõudsime oli Paul juba kodus ja tegi õhtuööki, milleks oli salat ja hot dog. päris hea oli. siis läksime Pauli ja Sannega poodi. kõigepealt läksime koolitarbeid ostma. ostsin endale igast asju ja see pood on see koht ka muideks, kus Nathan töötab nii et ta oli ka seal ja rääkisime temaga ka päris pikalt. peale seda läksime võtsime bensu ja läksime suurde jäätisekohvikusse,kus me nägime kuidas jäätist tehakse ja ostsime ise ka kõik endale ühe. minu oma oli mingi xxl suur ja siis ma võtsin paar ampsu ja viskasin ära kuna ma pole eriline jäätisesõber. ja muideks siin on mingi megakallis bens. umbes eesti rahas oleks siin bensu hind mingi veits üle 30 kr. ülikallis nagu. siis läksime Wal Marti ja ostsime igast nämmat toitu nt nagu arbuus ja värki. Peale seda läksime ühte teisse suurde toidumarketisse, sest Wal martis polnud osasid asju. sealt ostsiem siis ülejäänd toidu ja ma leidsin Beef Jerki..yeeee see oli mingis üliteistsuguses pakendis ja ei maitse ka päris samamoodi aga siiski suht hea oli ja mingi Smoked oli ka mis mulle just maitseb :) eestis on see muidugi 10 miljonit korda parem. siis läksime raamatupoodi, kust ma ostsin endale suure hollywoodi raamatu (jee aim sõu häppi) kus on igast hollywood-i gossip ja hästi palju paparazzi pilte. hästi hea meel oli selle üle..nii nüüd on siin kell umbes mingi 10 õhtul ja kuna kedaig pole msnis sel ajal sis ma lähen võtan ühe tüki arbuusi, arvatavasti istun Pauliga veits teleka ees ja siis lähen oma tuppa vaatan seda raamatut ja lähen tuttu. Unes näen kindlalt oma musisid :) (kellest ma pidevalt mõtlen ikka eks jajah :D) homme hommikul pean suht vara ärkama, sest me lähme koos Sannega Bethiga talli ja ratsutama. jee. BEth tuleb siis hommikul töölt ( ta töötab öösiti) ja siis homikuti käib sõitmas ja täna ta kutsus meid ka endaga et kui me tahame homme minna. muidugi me tahame ja siis lähmegi. ja muud ma homsest veel ei tea. eks annan teada:) Tsau mupsid!

NB! aa ja ma sain uuue ilusa webcami mis isegi nagu näitab pilti mitte nagu mu vana pann..nii et jah ma olen uhke. missest et Paul sele mingi soodukaga sai aga see on nagu jumala sitaks ilus. varsti teen pilti ja niipea kui juthem saan siis panen üles :)

nii 21

täna on 21 august. tuju on alla nulli. midagi erilist täna teinud ei ole. ärkasin üles, sõin veits, vaatasin telekat ja muud midagi. ei tea mis õhtul ka teen. eile käisime koolis tunniplaanide järgi. jõhkralt rahvast oli seal mingi kõik tundusid hull ülbed ja õelad..siis pidime mingi ID jaoks pilti tegema ja jess mu pluusil oli shokolaad peal. aga õnneks pluus oli musta värvi ja ma panin juuksed ette..siia tulles ma migni igapäev pudistan endale midagi peale. siis jalutasime koolis ringi ja värki ja nägin enda lockeri ära ehk siis kapi..koolis ei või mingi kotiga ringi käia. pead kõik asjad kappi panema ja uued asjad iga vahetund võtma..igapäev on 6 tundi ja tunnid kestavad 50 min.iga tunni vahel on 5 min va kui on söögivahetund..ja koolitunid hakkavad iga päev 7:25 ja lõppevad mingi 14:30 vms. ja mu tunnid ei ole eriti sarnased eesti kooli omadega nii et ma kardan et ma pean siiski klassi kordama :( mnjah. eile oli mingi väike tormike siin, ei midagi erilist nii et arvutis ei saand eriti olla ja nii. siis mai mäleta mis ma veel tegin aga õhtul vaatasime Pauliga filmi ja siis ma läksin mingi kl 9 magama sest ma olin nii väsind ja kurb.

Nii 20-es on täna.

Nii.eile käisime suurtes kaubamajades..eriti midagi ei jõudnud osta.rohkem shoppasime Bethile sünnipäevakinke..Paul ostis talle selle trenasööri ratta..me ostsime talle mingi pluusi ja tassi:D lamp aga jah..ja siis peale seda läksime sõime pizzat ja tulime koju. Sõin arbuusi, jooksin jooksulindil tund aega, vaatasin supermodelle ja siis Kim helistas ja küsis et kas me Sannega ei taha tema ja ta kuti Justiniga sööma minna...me olime nõus muidugi ja siis läksimegi hiina restoriani..sitaks hea toit oli..aint sööks ja ma tean aga ma olen ju usakas :D lisakilosid pole veel tuld ma loodan..kaalund pole aga kuju on sama :D see jooksulint vvist ikka aitab midagi tundub :D aga Kimi kutt Justin on igaljuhul sitaks lahe inimene. ta on küll veits kole ja paks ja mingi siuke rokkar mingi lohakas..aga ta on jõhkralt naljakas..ja temaga rääkida pole üldse ebamugav ega nii. hästi ssõbralik ja värki..siis tulime kõik siia tagasi.vaatasime Devil wears Prada sest Sanne pld seda näind ja kõigiel teistele see meeldis..siis vaatasime kõik uuesti seda ja Sannele meeldis ka.. siis tsillisime veits..Nathan tõi enda mao alla ja ma katsusin seda uuesti.jee. siis läksin tuttu..sain aint 6 tundi magada sest pidin Pauliga varahommikul arsti juurde minema..mulle tehti rinnakorvi röntgen..mingi hull lamp oli see aga kooli jaoks oli vaja..vb saan süsti ka milalgi..siis käisime mäkis aga ma suutsin vastu panna ja ostsin aint väikse jogurti :D siis tulime koju ja nüüd istun siin. täna ma ei tea mis me teeme peale sselle et lähme toome varsti koolist graafikud ära..need on nagu siis umbes tunniplaanid..ja sis rohkem ei tea. homme siis kirjutan uuesti. Tsau :)

18 August, 2007

19.08

Nii. Ärkasin just ja sõin all arbuusi. rääkisime Kimi ja Pauli ja Sannega. Kim ütles et ta kutt Justin utleb täna siia..Justini sõber töötab Pepsis ja ta toob meile igast akstide kaupa tasuta limpse :D Eile käisime kaubamaja vaatamas ja valisime Searsist uue trenasööri välja mille me täna ära ostame. selleks siis exercise bike nimelt :D jõhkralt mugav asi oli.ja siis kaubamaja oli nagu nii suur kui annab veel olla..ja siis vb täna lähme shoppama sinna. Peale seda käisime mingit indiaanlaste etendsut vaatamas. suht normaalne oli. tänaseid plaane ei tea vapsee nii et jah . varsti tsekkan uuesti :)

UUUS sissekanne :)

Nii. ärkasin just üles. hommik 18 aug. Eile ma jooksin tund aega treadmill-il ehk siis jooksulindil keldris. neil on mingi suusatrenasöör ka ja ostvad kohe ratta. Siis vaatasin veits MTV-d all ja olin nisama. siis me sõime õhtusööki milleks olid spagettid koos mingi kastmega..ülinämmi oli..ja siis kõrvale oli salat. Peale seda läksime Dodgega sõitma Pauliga. kihutasime hullult. Käisime Delawere linnas. Jõhkralt kõva auto ikka. tegin videosid ka selest kui me sõitsime ja kui juhtme san kümne päeva pärast siis panen orksi üles need :D seal oli üks siuke video ka kus me maja juurde sõitsime nii et te näete mu nunnut maja ka väljastpoolt. Peale seda läksime kohe meie koos Sannega kolmekesi Sam`s clubi..see on siuke suur hulgiladu umbes..kõike saad mingi odavaa hinnaga.seal on kõik umbes nii et saad kastide kaupa..tahad ühte krõpsupakki aga seal on mingi 10pakkised kõrpsud nii et pead need kõik võtma.umbes siuke asi.ja seal on kõiikkee..autokummidest telekate ja riieteni..+ veel häst ipalju toitu..ostsime sitaks kommi ja asju. ja pealegi et sinna poodi siseneda peab sul olema mingi special kaart..et kõik sinna umbes ei saa..väga lamp..siis mingi peale seda viisime asjad autosse ja nägime hummerit ja siis PAul ütles et ta viib meid Sannega hummeri poodi millalgi ja teeme ühe testDrive.vääääga kõva. Nii siis peale seda läksime mingisse jõhkralt suurde jäätisepoodi. seal on umbes nii et telid maasikajäätise snickersi ja shokolaadiga..siois nad võtavad selle jätise ja kõik need asjad ja tambivad need kokku ja siis saadki enda jäätise.jumala kõvv..siis sõitsime filmipoodi.jõõhkralt suur filmipood oli..seal olid nagu kõik filmid vist mis üldse kunagi on tehtud..neil siin kodus ka mingi 500 dvd-d ja ostsime neli veel juurde : Black Snake moan; Employee of the month; Blood Diamond ja AntBully..siis hakkasime koju sõitma ja mingi umbes Paul muretses, et ta krediitkaart on aegund siis umbes vajutas autos mingit nuppu ja siis automaatselt oli mingi kõne panka umbes ja keegi võttis vastu ma täiega ehmatasin ja siis nad rääkisid seal.elusees pole midagi sellist näind. Nii siis tulime koda ja Sanne läks kohe magama, me Pauliga vaatasime veits USA jalgpalli(mis oli üllatavalt sitaks huvitav) ja siis vaatasime That 70`s show-d ja siis läksime ka magama. Täna vist on mingi siuke plaan et lähme Shoppama..Bethil tuleb 50-s sünnipäev mis on päris suur teema nii et me lähme siis mingi shopping malli(jessjess see midama olen oodand) ja siis Paul ütles et ta näitab mulle seal riietepoodi ja siis ma võin seal shopata..jõhkralt kõva lihtsalt..ja siis pidime veel mingi igal pool sõitma ringi ja ta pidi meile näitama kesklina ja siukseid igast populaarseid kohti..Õhtul läheme vaatame kuskil teises linnas mingit indiaanlaste tantsushowd Pauli, Sanne ja PAuli emaga. Peaks päris lõbus olema. Nii et jah. Varsti annan teada kuidas oli. Igatsen teid musid ja olge tublid :)

16 August, 2007

Nii n[[d ma siin siis olen!

Okei. Lennujaam oli vastik. k]ikidest musidest eemale minna oli niiiii vastik. terve tee frankfurit nutsin.siiis rahunesin maha ja passisime seal 6 tundi. l]puks saime juuuuraka lennuki peale. pole kunagi nii suurt lennukit n'ind ja lendasime 10 tundi washingtoni. siis l'ksime k]ik lahku oma teed pidi. johanna ([ks teine vahetus]p.) tuli minuga ja pidime koos ohiosse lendame. aga j'ime lennust maha sest et mingil piletikontrollil oli vaja koju minna ja lennuk l'ks tund aega varem 'ra. l]puks siis ootasime 5 tundi ja seal olid mingid kaks usa yfu kutti kes pidid seal meiega passia ja kontorllima kas me ikka same lennuki peale. jumala lahe oli. esimest korda r''kida 5 tundi kellegi usakaga. ja ta [tles et mu inglise keel on v'ga impressive ehk siis muljetavaldav. okei siis saime ohio lennu peale , terve lend magasin ja s[da oli sitaks paha. arvatavasti sellest et n'rv oli j]hkralt sees. ja siis l'ksime l]puks maha ja sain perega kokku. nad olid jumala s]bralikud aga ma olin nii vaikne ja ei osanud midagi nendega r''kida.(isa Paul, ema Beth, vend Nathan, ]de Kim ja [k steine vahetus]pilane ka siin peres Sanne) Sanne oli siin juba enne old mitu p'eva ja nad r''kisid k]ik hull jutukalt ja v'rki. hull imelik tunne oli istuda seal hull vaikselt nagu ei sobind [ldse sinna. s]itsime s]itsime ja l]puks kuskil hull fancy rikas rajoonis peatusime jas iis oli k[ll nii et wowww.k]va teema..neli garaasiust ja puha, viis autot. kolm suurt ilusat dsiipi, [ks tavaline s]iduauto ford ja ilma katuseda dodge viper(jaaam a tean mul oli ka nii et wtfff..dodgee nagu). ja siis tulime [les..n'itasid mulle k]ik kohad ette..h'sti ilus ja tore maja ja suur ja v'rki, mul oma tuba massaasivoodiga.siis on suur sissek]nditav garderoob ja mullivann on siin ja piljardilaud ja hull v'rk..mingi kolm koera, kui koerad 'ra tahavd joosta siis neil akela [mber mingi teem et saavad elektrit >D j]hker ma tean. siis pakkisin k]ik lahti ja j'in tuduma..raske oli tuduma j'da sest v'lku l]i ja v]]ras koht ja voodi, klimp suus ja musi(reimo) n'gu silme ees. aga kuidagi see magama j''mine mul ]nnestus ja 'rkasin 4 tundi hiljem kuna pidin kooli minema registreerima.s]in hommikust ja paul viis mu kooli, kus Sanne ja beth juba ees ootasid. j]hkralt ilus ja suur kool, mingi klaasist seinad on osades kohtades..2000 ]pilast.. registreerisin 'ra ja siis l'ksime l]unale neljakesi. mingi imelik toit oli ja v'ga harjumatu.ja vaadake filmides n'itab mingid klaaskannudega kohvikutes vesi, kus on sidrun ja j'kuubikud sees..see on ju kloori vesi..t'pppselt nagu jooks basseini vett..jumala r]ve..ja kui k[sisin Paulilt et miks nad nii teevad et seda kloori panevad siis ta ka ei teadnud aga nii on see alati k'ind..ja tellid mingi teise joogi siis panevad ikka neid kloori j''kuubikid sinna nii et k]rvalmaitse on ikka..jumala haige..siis igaljuhul Paul l'ks t;;le ja me naised l'ksime Bethi hobust vaatama talli.t'iega ilus hobune oli ja tall oli ka mingi korralik ja v'rki..normps teema.siis tulime koju ja Beth l'ks magama sest peab ;;sel t;;le minema. ja n[[d ma olengi siin. p'rast poole l'hme Sannega koertega jalutama ja siis talli, laseme Bethi hobuse jooksma ]ue ja toidame teda, sest Beth l'heb t;;le..ja siis peale seda lubas Paul mu enda Dodgega s]itma viia >D oujeaaa that's right baby, kadestage >D aga okei. varsti tsekkan uuesti siia ja r''gin k]igest uuest. Tsau (K) igatsen teid mu musimusmusimusid.